De omgeving

In de gemeente Coevorden is kamperen bij de boer een belevenis voor jong en oud. Niet voor niets wordt een kwart van alle toeristische overnachtingen in heel Drenthe in de gemeente Coevorden door gebracht. Wie zijn tent opslaat op één van de prachtige campings in Coevorden kan genieten van rust, ruimte, een mooie natuur, een prachtig landschap en een rijke geschiedenis.

Voor fietsers en wandelaars is er een scala aan fiets- en wandeltochten en onderweg is er van alles te zien en te beleven. Hunnebedden, Saksische boerderijen, kunst in de natuur en wie weet komt u zelfs oog in oog met een Schotse hooglander.

Kamperen bij de boer is een unieke gelegenheid voor een ieder om kennis te maken met het leven op de boerderij en het Drentse platteland.

Maar ook daarbuiten zijn er genoeg activiteiten in de gemeente Coevorden om lekker bezig te zijn. Wat dacht u van kanoën, vissen, een huifkartocht, of een spelletje Pitch&Putt Golf?

U kunt uw vertier zoeken bij één van de recreatieplassen in de gemeente en is het weer wat minder kunt u terecht in een overdekt zwembad.

In de stad Coevorden staat het enige kasteel van Drenthe dat in de zomermaanden voor bezoek geopend is. Kom zelf eens ontdekken hoe goed het vertoeven is op één van onze campings in de gemeente Coevorden.

De samenwerkende campings en de gemeente Coevorden heten u van harte welkom!

 

Drentschland T&B, Kerklaan 11, 7848 AB, Schoonoord, (0591) 381295